miercuri, 25 iunie 2014

Responsabilitate comună

  Shared Responsibility, organizație  columbiană focusată pe  lupta împotriva lorzilor drogurilor, atrage atenția asupra implicațiilor care derivă din consumul de cocaină. Campania este din 2007 și a fost criticată pentru greșeli de ortografie și de exprimare, pentru îmbrăcămintea personajelor, pentru nasul mare care nu se știe ce exprimă,etc. Dincolo de toate acestea rămâne mesajul acestor printuri: cumpărând droguri sunteți părtași, implicit, la  distrugerea pădurilor, asasinate, răpiri - ocupații de baza ale lorzilor din Columbia ( și nu numai ).
 Laitmotivul campaniei: cocaina distruge nu numai oameni, distruge țări.

                                             click pe imagini pentru o bună rezoluție


cocaina-asasinate

Cocaina te ajută să te zbânțui pe ringul de dans toată noaptea fără a simți oboseala. Ajută deasemenea la finanțarea teroriștilor care distrug sate întregi și omoară civili columbieni.





cocaina-distrugerea-padurilor

Cocaina te ajută să petreci toată noaptea, iar dimineața să fii fresh, apt pentru o noua zi de distracții. Ajută deasemenea și finanțarea  teroriștilor care an de an distrug mii de hectare de pădure tropicală  în Columbia pentru a planta coca.




cocaina-rapire

Cocaina  te ajută sa stai treaz toată noaptea în club alături de amici. Ajută deasemenea și la finanțarea  teroriștilor care răpesc oameni în Columbia.


 Cocaina distruge nu numai oameni, distruge  țări. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu