duminică, 13 iulie 2014

Cornul de aur

Rinocerii au fost și sunt vânați pentru coarnele care, din cauza proprietăților lor terapeutice ( în cultura asiatică ), valorează, pe piața neagră, greutatea lor în aur.Cornul rinocerului este alcătuit din cheratină, proteina care se găsește și în  părul și unghiile umane.Pornind de la aceste premise, o agenție de publicitate din Vietnam a realizat o campanie pentru World Wildlife Fund cu scopul de a salva rinocerii, specie pe cale de dispariție.

Rhino horn is made of exactly the same stuff as human fingernails, still want some?

corn-rinocer-unghii-mana
Cornul de rinocer este alcătuit din aceleași chestii ca și unghiile de la mâinile tale. Mai te bagi?



Rhino horn is made of exactly the same stuff as human toenails, still want some?

Cornul de rinocer este alcătuit din aceleași chestii ca și unghiile de la picioarele tale. Mai te bagi?

''It will no cure your terminal illness. Not will it make your hangover vanish. And rhino horn definitely won't do anything to increase your sexual potency. If you absolutely must swallow a powder with no medical benefits, may we suggest you grind down your own fingernail and give that a go.
Switch to nails and save the rhino''

 Nu iți va vindeca boala aflată în stare terminală. Nu iți va alunga mahmureala și, cu siguranță, cornul de rinocer nu va face nimic pentru a-ți creste potența sexuală. Dacă totuși simți nevoia sa inghiți o pudra fără nicio valoare medicală iți sugerăm să-ți tai unghiile și să le pisezi - vei obține același rezultat.
Treci pe unghii și salvează rinocerii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu